Medreseja e Beratit Organizon ekskursion me nxënësit maturant

Nxënësit e klasës 12A dhe 12B së bashku me mësuesit kujdestar zhvilluan një ekskursion në qytetin e Durrësit. Pas një shëtitjeje të shkurtër buzë detit dhe kafes në Vollga nxënësit zhvilluan edhe piknik në Malin e Robit. Nxënësit përgatitën drekën në zgarë dhe zhvilluan lojra argëtuese. Qëllimi i këtij ekskursioni/pikniku ishte që nxënësit nga të dilnin nga monotonia e përditshme e mësimeve.

Medreseja e Beratit Organizon ekskursion me nxenesit maturant (1)  Medreseja e Beratit Organizon ekskursion me nxenesit maturant (3) Medreseja e Beratit Organizon ekskursion me nxenesit maturant (4) Medreseja e Beratit Organizon ekskursion me nxenesit maturant (5) Medreseja e Beratit Organizon ekskursion me nxenesit maturant (6) Medreseja e Beratit Organizon ekskursion me nxenesit maturant (7) Medreseja e Beratit Organizon ekskursion me nxenesit maturant (8) Medreseja e Beratit Organizon ekskursion me nxenesit maturant (9)