Medreseja e Beratit organizon eskursion në Durrës & Kavajë

Ditën e shtunë klasa e 10-të zhvilloi një eskursion në qytetin e Kavajës dhe Durrësit. Pas një dreke në Medresenë e Kavajës nxënësit zhvilluan një ndeshje futbolli.

Ditën e diel nxënësit shëtitën në qytetin e Durrësit dhe shijuan një kafe buzë detit. Aty, ata vizituan Amfietatrin e Durrësit.

Medreseja e Beratit organizon eskursion ne Durres & Kavaje (5) Medreseja e Beratit organizon eskursion ne Durres & Kavaje (4) Medreseja e Beratit organizon eskursion ne Durres & Kavaje (3) Medreseja e Beratit organizon eskursion ne Durres & Kavaje (2) Medreseja e Beratit organizon eskursion ne Durres & Kavaje (1)