Medreseja e Beratit shtron Iftar me Drejtues të Institucioneve të Ndryshme Publike

Medreseja e Beratit ka shtruar iftarin e parë të Ramazanit, ku morën pjesë Prefekti i Beratit, z. Fadil Nasufi, Nënkryetari dhe Nënkryetarja e Bashkisë Berat, z. Clirim Brisku dhe zj. Teuta Mucogllava, drejtori i DAR Berat, z. Selman Hodaj si dhe shumë figura të jetës fetare e shoqërore të qytetit të Beratit.
Drejtori i Medresesë së Beratit, z. Ilyas Karagoz, i uroi të pranishmëve mirëseardhjen duke u lutur që Ramazani i këtij viti të sjellë më shumë begati, paqe e mirësi në mesin e shqiptarëve.

Iftar me Drejtues te Institucioneve te Ndryshme Publike (1) Iftar me Drejtues te Institucioneve te Ndryshme Publike (2) Iftar me Drejtues te Institucioneve te Ndryshme Publike (3) Iftar me Drejtues te Institucioneve te Ndryshme Publike (4) Iftar me Drejtues te Institucioneve te Ndryshme Publike (5) Iftar me Drejtues te Institucioneve te Ndryshme Publike (6) Iftar me Drejtues te Institucioneve te Ndryshme Publike (7)