Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasën e 10-B

Klasa e 10-B e Medresesë së Elbasanit organizoi ekskursionin e radhës në qytetin antik të Beratit. Pasi u informuam rreth qytetit antik, ata vizituan Kalanë dhe disa nga Xhamitë e vjetra të Beratit, ku edhe bënë disa fotografi dhe më pas u kthyen përsëri në shkollën e tyre të dashur.

Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasen e 10-B (1) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasen e 10-B (2) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasen e 10-B (3) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasen e 10-B (4) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasen e 10-B (5) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasen e 10-B (6) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasen e 10-B (7) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasen e 10-B (9) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasen e 10-B (10)