Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasën e 10-C

Klasa e 10-C e Medresesë së Elbasanit organizoji ekskursionin e radhës në qytetin antik të Beratit. Pasi u informuam rreth qytetit antik, ata vizituan Kalanë dhe disa nga Xhamitë e vjetra të Beratit, ku edhe bënë disa fotografi dhe më pas u kthyen përsëri në shkollën e tyre të dashur.

Ekskursion me klasën 10-C nxënësit e Medrese “Liria” Elbasan në Byshek, atje bëmë aktivitete të ndryshme si futboll, vrapim me thesë, mundje gjithashtu bëmë sandwich me nxënësit dhe hëngrëm, pimë bashkë. Nxënësit u kënaqen shumë dhe kërkuan që të kemi aktivitete të tjera.

Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasën e 10-C (1) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasën e 10-C (2) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasën e 10-C (3) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasën e 10-C (5) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasën e 10-C (6) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasën e 10-C (7) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasën e 10-C (11) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasën e 10-C (13) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasën e 10-C (14) Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasën e 10-C (15)