Medreseja e Kavajë organizon piknik në Qerret

Klasa e 11-B e medresesë së Kavajës ka zhvilluar një piknik në Qerret, në shoqërin e profesorit kujdestar Bilal Bodlli. Më shumë sesa një shëtitje, ky aktivitet kishte si qëllim për tu njohur më mirë me nxënësit dhe për ti argëtuar ato në mes të kësaj jave mësimore. Në piknik nxënësit përveç pjesës argëtuese kishin organizuar edhe një drekë modeste duke përgatitur mish të pjekur në zgarë nga vetë nxënësit.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC