Medreseja e Kavajës “Hafiz Ali Korça” organizoi olimpiadën e anglishtes edhe në qytetin e Bulqizës

05/03/2015 Medreseja Hafiz Ali Korça Kavajë organizoi Olimpiadën e Anglishtes edhe në qytetin e Bulqizës. Në këtë olimpiadë morën pjesë nxënës nga i gjithë rrethi. Në fund të olimpiadës u shpërndanë çertifikata dhe çmime për nxënësit. Gjatë kësaj olimpiade pati një interesim maksimal nga nxënësit.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC