Medreseja e Kavajës Organizon Vizitë në Qytetin e Krujës

Nxënësit e klasës 10-B në kuadrin e festës së pavarësisë dhe çlirimit  zhvilluan një ekskursion në qytetin  e bukur dhe plotë histori të Krujës, ku u informuan nga afër rreth historisë së heroit tonë kombëtar Gjergj Kastriotit.

SONY DSC

SONY DSC

Medreseja e Kavajes Organizon Vizite ne Qytetin e Krujes (4) Medreseja e Kavajes Organizon Vizite ne Qytetin e Krujes (5) Medreseja e Kavajes Organizon Vizite ne Qytetin e Krujes (6) Medreseja e Kavajes Organizon Vizite ne Qytetin e Krujes (7)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *