Medreseja e Korçës edhe këtë vitë organizoi festimin e festës së…

Medreseja e Korçës edhe këtë vitë organizoi festimin e festës së Ashures, me këtë rast u organizua edhe ndarja e ushqimit tradicional që është ashurja. Medreseja e Korçës ndau 500 pako me ashure në shkollat e qytetit të Korçës , duke ju uruar këtë festë dhe duke dëshiruar që të jemi sa më të bashkuar në të gjithë sferat e jetës ishin disa nga mesazhet e kësaj dite.

festes se Ashures (2) festes se Ashures (4) festes se Ashures (6) festes se Ashures (7) festes se Ashures (8) festes se Ashures (9)