Medreseja e Korçës Organizoi Piknik

Në datat 13,15 dhe 22 Tetor Medreseja e Korçës organizoi piknik me Klasat e 10-ta, 11 – ta dhe 12-ta. Qëllimi i piknikut ishte për ti motivuar nxënësit.

Medreseja e Korces Organizoi Piknik (2) Medreseja e Korces Organizoi Piknik (3) Medreseja e Korces Organizoi Piknik (4) Medreseja e Korces Organizoi Piknik (5) Medreseja e Korces Organizoi Piknik (6) Medreseja e Korces Organizoi Piknik (7)