Medreseja e Korçës organizoi program për Kuranin Famëlartë

Medreseja e Korçës ka organizuar më datën 05 shkurt 2016 një aktivitet në lidhje me Kuranin Famëlartë. Gjatë programit u lexuan Ajete Kuranore dhe u përmend rëndësia e leximit të Kuranit. Në fund u shpërndanë Çertifikatat dhe Kuran për secilën nxënëse të klasave të 10-ta nga drejtori i Medresesë Z.Sami Ikiz. I ftuar në program ishte edhe myftiu i qyteti të Korçës Z.Qazim Muçi.

Medreseja e Korces organizoi program per Kuranin Famelarte  (1) Medreseja e Korces organizoi program per Kuranin Famelarte  (2) Medreseja e Korces organizoi program per Kuranin Famelarte  (3) Medreseja e Korces organizoi program per Kuranin Famelarte  (4) Medreseja e Korces organizoi program per Kuranin Famelarte  (5) Medreseja e Korces organizoi program per Kuranin Famelarte  (7) Medreseja e Korces organizoi program per Kuranin Famelarte  (8) Medreseja e Korces organizoi program per Kuranin Famelarte  (9)