Medreseja e Korçës organizoj eskursion

Më datë 14-15/10/2015 nën kujdesin e mësuesit kujdestar Ramazan Yalcin klasa 10/B organizuan ekskursion në Tiranë ku vizituan Panairin e Librit, Muzeun arkeologjik, Muzeun kombëtar, Liqenin artificial si dhe ne fund te ekskursionit u organizua piknik ne malin Dajt ku nxënësit panë Tiranën nga një kënd tjetër. Qëllimi i këtë ekskursioni ishte njohja e nxënësve me vlerat kulturore dhe kombëtare të popullit tonë.

Medreseja e Korces organizoj eskursion (1) Medreseja e Korces organizoj eskursion (2) Medreseja e Korces organizoj eskursion (3) Medreseja e Korces organizoj eskursion (4) Medreseja e Korces organizoj eskursion (5) Medreseja e Korces organizoj eskursion (6) Medreseja e Korces organizoj eskursion (7)