Medreseja e Korçës organizoji piknik

Më datë 03/10/2015 nën kujdesin e mësuesit kujdestar Ramazan Yalçın klasa 10-B organizuan piknik dhe shëtitje në Drilon, Pogradecë. Qëllimi i këtë aktiviteti ishte motivimi i nxënësve.

Medreseja e Korces organizoji piknik (1) Medreseja e Korces organizoji piknik (2) Medreseja e Korces organizoji piknik (3) Medreseja e Korces organizoji piknik (4) Medreseja e Korces organizoji piknik (5) Medreseja e Korces organizoji piknik (6) Medreseja e Korces organizoji piknik (7) Medreseja e Korces organizoji piknik (8) Medreseja e Korces organizoji piknik (9) Medreseja e Korces organizoji piknik (10) Medreseja e Korces organizoji piknik (11) Medreseja e Korces organizoji piknik (12)  Medreseja e Korces organizoji piknik (14)