Medreseja e Korcës organizon mbledhje me stafin e mësuesve të shkollës

Ditën e premte më datën 5 shkurt Medreseja e Korçës organizoi një mbledhje me stafin e mësuesve të shkollës. Gjatë mbledhjes u diskutua ecuria e nxënësve deri në këtë periudhe kohore dhe u dhanë ide se si mund të përmirësohet niveli i nxënësve gjatë vitit që vjen. U diskutua gjithashtu edhe për Maturën Shtetërore 2016 për lëndët: Matematik, Letërsi dhe ato me zgjedhje. Mësuesit paraqitë problematikat dhe arritjet në lëndët e tyre përkatëse për çdo klasë. Falenderojmë mësuesit për pjesmarrjen.

IMG_9264 IMG_9278 IMG_9294