Medreseja e Korcës organizon piknik Cangonj

Më date 29/10/2015, klasa e 10 A zhvilloji nje piknik në Cangonj, Korçë, nën kujdesin e  mësuesit kujdestar Ermir Gjana. Qëllimi i këtij pikniku ishte relaksimi i nxënësve në mjedise natyrore piktoreske, ashtu sic i ofron edhe Cangonji, dhe njohja më mirë e ambienteve natyrore të rrethit të Korçës. Pjesë e piknikut ishin disa aktivitete të ndryshme sportive si dhe përgatitja e ushqimeve të tyre nga vetë nxënësit e klasës. Falenderojmë këtë vend të bukur dhe patjetër Krijuesin e tij për një pasdite tejet të këndshme që nxënësit tanë kaluan.

Piknik ne Cangonj (1) Piknik ne Cangonj (2) Piknik ne Cangonj (3) Piknik ne Cangonj (4) Piknik ne Cangonj (5) Piknik ne Cangonj (6) Piknik ne Cangonj (7) Piknik ne Cangonj (8) Piknik ne Cangonj (9)