Medreseja e Korcës organizon piknik me klasën e 12-të në Prespë

Nxënësit e klasës së 12-të organizuan një piknik në Prespë. Natyra e bukur e Prespës e ndërthurur me aktivitetet e zhvilluara shpresojmë të kenë shërbyer si motivim për maturantët dhe presim që me forca të reja të përqëndrohen në punën e tyre.

medreseja-e-korces-organizon-piknik-me-klasen-e-12-te-ne-prespe-1 medreseja-e-korces-organizon-piknik-me-klasen-e-12-te-ne-prespe-2 medreseja-e-korces-organizon-piknik-me-klasen-e-12-te-ne-prespe-3 medreseja-e-korces-organizon-piknik-me-klasen-e-12-te-ne-prespe-4 medreseja-e-korces-organizon-piknik-me-klasen-e-12-te-ne-prespe-5 medreseja-e-korces-organizon-piknik-me-klasen-e-12-te-ne-prespe-6 medreseja-e-korces-organizon-piknik-me-klasen-e-12-te-ne-prespe-7 medreseja-e-korces-organizon-piknik-me-klasen-e-12-te-ne-prespe-8

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *