Medreseja e Korçës organizon program me nxënësit maturant

Nxënësit maturant të Medresesë së Korçës organizuan një program. Qëllimi i këtij programi ishte motivimi i nxënësve për të shpalosur aftësitë e tyre.
Programi përmbante: Kur’an, ilahi, poezi, skeçe, si dhe disa pjesë të shkurtra teatrale.
Në fund të programit nxënësve maturant u dhuruan pako me libra.
Falenderojmë mësuesit kujdestarë, nxënësit dhe të gjithë ata që ndihmuan në organizimin e këtij programi.

Medreseja e Korcss organizon program me nxenesit maturant (1) Medreseja e Korcss organizon program me nxenesit maturant (2) Medreseja e Korcss organizon program me nxenesit maturant (3) Medreseja e Korcss organizon program me nxenesit maturant (4) Medreseja e Korcss organizon program me nxenesit maturant (5)