Medreseja e Korcës organizon program për Kur’anin Famëlart!

Në Medresenë e Korçës u organizua ceremonia për nxënësit e klasave të 10-ta të cilët kanë kaluar në leximin e Kur’anit Famëlartë. Në këtë program të organizuar nga vetë nxënësit ishin të ftuar përfaqësuesi i Komunitetit Musliman z. Lauren Luli si dhe prindërit e vetë nxënësve. Në fund të programit u shpërndanë çertifikata për të gjithë nxënësit. Stafi i shkollës i uron të gjithë nxënësve që Kur’anin Famëlartë ta lexojnë sa më shumë dhe iu bëftë dritë dhe udhëzimë në çdo hap të jetës.

Medreseja e Korces organizon program per Kur’anin Famelart-2222 (3) Medreseja e Korces organizon program per Kur’anin Famelart-2222 (4) Medreseja e Korces organizon program per Kur’anin Famelart-2222 (5) Medreseja e Korces organizon program per Kur’anin Famelart-2222 (6) Medreseja e Korces organizon program per Kur’anin Famelart-2222 (7) Medreseja e Korces organizon program per Kur’anin Famelart-2222 (8) Medreseja e Korces organizon program per Kur’anin Famelart-2222 (9) Medreseja e Korces organizon program per Kur’anin Famelart-2222 (10)