Medreseja e Korcës organizon programin festiv “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”

Si çdo vit më pare edhe këtë vit, në Medresenë e Korcës u zhvillua programi festiv “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”. Spektakli festiv u ndoq nga qindra të ftuar në ambjentet e Medresesë së Korçës. Myftiu i Korçës Z. Qazim Muçi falenderoi Medresenë për programin dhe kontributin që jep shkolla në promovimin e vlerave për qytetin e Korçës. Gjithashtu në këtë program festiv u fol edhe për tolerancën fetare, paqen dhe mirëkuptimin midis feve.

Në këtë program morën pjesë: kryetari i bashkis së Korçës z. Sotiraq Filo, përfaqësues nga KMSH ishte z. Oltion Kola si dhe shumë të ftuar të tjerë.

Të pranishëm ishin edhe shumë personalitete të qytetit të Korçës.

Medreseja e Korces organizon programin festiv Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerezimit (1) Medreseja e Korces organizon programin festiv Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerezimit (2) Medreseja e Korces organizon programin festiv Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerezimit (3) Medreseja e Korces organizon programin festiv Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerezimit (4) Medreseja e Korces organizon programin festiv Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerezimit (5) Medreseja e Korces organizon programin festiv Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerezimit (6) Medreseja e Korces organizon programin festiv Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerezimit (7) Medreseja e Korces organizon programin festiv Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerezimit (8) Medreseja e Korces organizon programin festiv Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerezimit (9) Medreseja e Korces organizon programin festiv Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerezimit (10) Medreseja e Korces organizon programin festiv Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerezimit (11) Medreseja e Korces organizon programin festiv Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerezimit (12)