Medreseja e Korçës organizon programin “Java e Matematikës”

Në Medresenë e Korcës u zhvillua java e matematikës e cila u finalizua me një natë të mbrekullueshme me projekte, lojra, valle, konkurse midis klasave,konkursi “Who wants to be a milloniere?” dhe një skec i një performance të lartë i cili do të mbahet mend për një kohë të gjatë. Gjatë një jave të gjithë nxënësit u mahnitën nga projektet interesante, u njohën me jetën e shkenctarëve që kanë lënë gjurmë në matematikë. Loja e famshme “JENGA” nxorri edhe njëherë shpirtin e konkurrencës tek nxënësit. Nxënësit që tani po mendojnë për javën e ardhshme të matematikës.

Medreseja e Korces organizon programin “Java e Matematikes (1) Medreseja e Korces organizon programin “Java e Matematikes (2) Medreseja e Korces organizon programin “Java e Matematikes (3) Medreseja e Korces organizon programin “Java e Matematikes (4) Medreseja e Korces organizon programin “Java e Matematikes (5) Medreseja e Korces organizon programin “Java e Matematikes (6) Medreseja e Korces organizon programin “Java e Matematikes (7) Medreseja e Korces organizon programin “Java e Matematikes (8) Medreseja e Korces organizon programin “Java e Matematikes (9) Medreseja e Korces organizon programin “Java e Matematikes (10)