Medreseja e Korcës organizon seminarë

Medreseja e Korcës organizon seminarin ‘’Rëndësia e dhëmbëve të shëndetshëm dhe pastërtia e tyre’’ Medreseja e Korçës organizoi seminarin me temë ‘’Rëndësia e dhëmbëve të shëndetshëm dhe pastërtia e tyre’’,në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale Shëndetsore Korçë. Mjekët informuan nxënesit në lidhje me masat parandaluese për sëmundjet e dhëmbëve dhe mjekimin e tyre. Falenderojmë Drejtorinë Rajonale Shëndetsore Korçë dhe mjekët për bashkëpunimin.

medreseja-e-korccs-organizon-seminare-1 medreseja-e-korccs-organizon-seminare-2 medreseja-e-korccs-organizon-seminare-3 medreseja-e-korccs-organizon-seminare-4 medreseja-e-korccs-organizon-seminare-5 medreseja-e-korccs-organizon-seminare-6

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *