, , , ,

Finalizimi i konkursit : “Shkollat 9-vjeçare garojnë”

Medreseja e Korçës përgjatë një muaji organizoi një konkurs…
, , , ,

Shkolla 9 Vjeçare "Agimi" Maliq Viziton Medresenë e Korçës

Medreseja e Korçës mirëpriti nxënësit e klasave të 9-ta…
, , , ,

Një orë mësim në lëndën e Kimis në Medresenë e Korçës

Në Medresenë e Korçës u organizua një orë mësimi në lëndë…
, , , ,

Medreseja e Korcës organizon drekë për stafin me rastin e 7 Marsit

Me rastin e 7 marsit pranë ambienteve të Medresesë së Korcës…
, , , ,

Porgram me rastin e 7-8 Marsit në medresenë e Korçës

Në Medresenë e Korçës u zhvillua një program festiv me rastin…
, , , ,

Seminari “Metodat e Mësimdhënies” në medresenë e Korçës

Ditën e shtunë, Medreseja e Korçës mikpriti mësues të lëndëve…
, , , ,

Në medresenë e Korcës organizohet java e " Historisë dhe Gjeografisë"

Në medresenë e Korcës, dega vajza - u organizua java e " Historisë…
, , , ,

Medreseja e Korçës organizoi program për Kuranin Famëlartë

Medreseja e Korçës ka organizuar më datën 05 shkurt 2016…