, , , ,

Mbledhje me prindërit e klasave të 10-ta dhe 11-ta në medresenë e Korcës

Ditën e shtunë, Medreseja e Korçës zhvilloi mbledhje me prindërit…
, , , ,

Vizitë Kryetares së Këshillit të Qarkut Korçë Znj. Ana Verushi

Ditën e mërkurë, drejtori i Medresesë Z. Sami Ikiz, bëri…
, , , ,

Programi arkëtues në konviktin e medresesë së Korçës

Nxënësit që qëndrojnë në konviktin e Medresesë së Korçës…
, , ,

Panairi Shkencorë nga nxënësit e medresesë së Korçës

Medreseja e Korçës organizoi një panair shkencor tek pedonalja…