, , , ,

Takim me prindërit e nxënësve të klasave të 10-ta

Më datë 13.02.2015 Medreseja e Korçës organizoi takim me…
, , , ,

Festim me rastin e 7-8 Marsit në Medresen e Korçës

Më 5 Mars 2015,në Medresenë e Korçës u zhvillua një program…
, , , ,

Vizita në Qendrën e Personave me Aftësi të Kufizuar

Nxënëset e Medresesë së Korçës ,të shoqëruar nga mësuesit…
, , , ,

Aktivitete zbavitëse dhe konkurse ndërmjet nxënësve

Ditën e hënë më 26-27 janar,në Medresenë e Korçës ishin…