, , , ,

Medreseja e Korçës organizon
kursi në anglisht, letërsi dhe matematikë

Medreseja e Korçës gjate vitit shkollor organizon kurse shtesë…
, , , ,

Kampionati i shahut midis shkollave të qytetit të Korçës

Medreseja e Korçës në bashkëpunim me Drejtorin Arsimore Korçë…
, , , ,

Medreseja e Korçës edhe këtë vitë organizoi festimin e festës së...

Medreseja e Korçës edhe këtë vitë organizoi festimin e festës…
, , , ,

Takim me prindërit e nxënësve te klasave të 11-12

Më datë 24-31.10.2014 Medreseja e Korçës organizoi takim…
, , , ,

Seminar në kuadër të 70 – vjetorit të çlirimit të Korçës

Më datë 22.10.2014 në ambientet e Medresesë së Korçës…