Medreseja e Tiranës feston me nxënësit e saj 90 vjetorin

Medreseja e Tiranës pas festimeve që bëri ditën e mërkurë me rastin e 90 vjetorit të themelimit, ku morën pjesë personalitete të larta të Shqipërisë ka festuar gjithashtu sot edhe me nxënësit e saj. Drejtori i Medresesë z. Ömer Çalış në fjalën e tij theksoi rëndësinë që i jep kjo shkollë formimit të nxënësve me dije dhe edukatë në mënyrë që në të ardhën të bëhen të dobishëm për shoqërinë.

Medreseja e Tiranes feston me nxenesit e saj 90 vjetorin (1) Medreseja e Tiranes feston me nxenesit e saj 90 vjetorin (3) Medreseja e Tiranes feston me nxenesit e saj 90 vjetorin (5) Medreseja e Tiranes feston me nxenesit e saj 90 vjetorin (7) Medreseja e Tiranes feston me nxenesit e saj 90 vjetorin (8) Medreseja e Tiranes feston me nxenesit e saj 90 vjetorin (9) Medreseja e Tiranes feston me nxenesit e saj 90 vjetorin (10) Medreseja e Tiranes feston me nxenesit e saj 90 vjetorin (11) Medreseja e Tiranes feston me nxenesit e saj 90 vjetorin (12) Medreseja e Tiranes feston me nxenesit e saj 90 vjetorin (13)