Medreseja e Tiranës Organizon Shëtitje në Malin e Dajtit

Klasa 12-B e Medresesë së Tiranës ka organizuar një shëtitje në malin e Dajtit. Ishte një ditë e bukur vjeshte, ku nxënësit i priste një pamje e bukur natyre. Nxënësit pasi ecën një orë e gjysëm bënë një pushim. Gjatë këtij pushimi ata paten mundësinë të hanin mëngjesin me gjërat qe ata kishin përgatitur vetë. Më pas ata vazhduan perseri te ecin derisa mberriten ne majen e malit te Dajtit. Aty eshte bere pushimi i rradhes te cilet bene edhe nje piknik ne maje te Dajtit. Me pas me ane te teleferikut nxenesit jane kthyer ne Tiranë. Kjo dite kaloi shume bukur per te gjithe nxenesit, ku ata paten mundesine te perforcojne miqesite e tyre. Ishte nje dite e mrekullueshme dhe releksuese per te gjithe te pranishmit.

Medreseja e Tiranes Organizon Shetitje ne Malin e Dajtit (1) Medreseja e Tiranes Organizon Shetitje ne Malin e Dajtit (2) Medreseja e Tiranes Organizon Shetitje ne Malin e Dajtit (3) Medreseja e Tiranes Organizon Shetitje ne Malin e Dajtit (4) Medreseja e Tiranes Organizon Shetitje ne Malin e Dajtit (5) Medreseja e Tiranes Organizon Shetitje ne Malin e Dajtit (6) Medreseja e Tiranes Organizon Shetitje ne Malin e Dajtit (7) Medreseja e Tiranes Organizon Shetitje ne Malin e Dajtit (8) Medreseja e Tiranes Organizon Shetitje ne Malin e Dajtit (9) Medreseja e Tiranes Organizon Shetitje ne Malin e Dajtit (10) Medreseja e Tiranes Organizon Shetitje ne Malin e Dajtit (11) Medreseja e Tiranes Organizon Shetitje ne Malin e Dajtit (12) Medreseja e Tiranes Organizon Shetitje ne Malin e Dajtit (13) Medreseja e Tiranes Organizon Shetitje ne Malin e Dajtit (14)