Medreseja e Tiranës organizon shëtitje në Stamboll

Një nga shëtitjet e bëra në grupe nga klasa e 12-të, është edhe shëtitja në Turqi. Ata patën mundësinë të vizitonin vendet më të bukura dhe më të vecanta të Stambollit. Gjithashtu ata shijuan edhe një pjesë të mirë të ushqimeve të shijshme të kuzhinës turke. Kjo shëtitje u realizua gjatë pushimeve të fundvitit ku qëndruan përgjatë një jave.

Anash këtyre ata morën pjesë në shfaqje të ndryshme teatrale si dhe provuan gjithashtu hamamin e famshëm turk. Shëtitja e Ishullit të madh të Stambollit ishte nga pjesët më të bukura të këtij aktiviteti social dhe kulturor.

Medreseja e Tiranes organizon shetitje ne Stamboll (1) Medreseja e Tiranes organizon shetitje ne Stamboll (2) Medreseja e Tiranes organizon shetitje ne Stamboll (3) Medreseja e Tiranes organizon shetitje ne Stamboll (4) Medreseja e Tiranes organizon shetitje ne Stamboll (5) Medreseja e Tiranes organizon shetitje ne Stamboll (6) Medreseja e Tiranes organizon shetitje ne Stamboll (7) Medreseja e Tiranes organizon shetitje ne Stamboll (8) Medreseja e Tiranes organizon shetitje ne Stamboll (9) Medreseja e Tiranes organizon shetitje ne Stamboll (10) Medreseja e Tiranes organizon shetitje ne Stamboll (11) Medreseja e Tiranes organizon shetitje ne Stamboll (12)