Medreseja e Tiranës viziton familjet në nevoj

Në kuadër të ditës ndërkombëtare për zhdukjen e varfërisë nxënësit e Medresesë së Tiranës “H. Mahmud Dashi” vizituan disa familje në nevojë në rrethinat e Tiranës, duke ju çuar disa ndihma të mbledhura nga mësues dhe nxënës të Medresesë…

medreseja-e-tiranes-viziton-familjet-ne-nevoj-1 medreseja-e-tiranes-viziton-familjet-ne-nevoj-2 medreseja-e-tiranes-viziton-familjet-ne-nevoj-3 medreseja-e-tiranes-viziton-familjet-ne-nevoj-4 medreseja-e-tiranes-viziton-familjet-ne-nevoj-5 medreseja-e-tiranes-viziton-familjet-ne-nevoj-6 medreseja-e-tiranes-viziton-familjet-ne-nevoj-7 medreseja-e-tiranes-viziton-familjet-ne-nevoj-8 medreseja-e-tiranes-viziton-familjet-ne-nevoj-9 medreseja-e-tiranes-viziton-familjet-ne-nevoj-10

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *