, , , ,

Disa momente nga ora e fizikës në medresenë e Korçës

Disa momente nga ora e Fizikës me klasat e 10-a. Nxënësit…
, , , ,

Investigimi i pigmentit të klorofilës dhe niseshtesë tek gjethja.

Disa fragmente nga ora mësimore e lëndës së Biologjisë ku…