Mesuesit e Medresese se Tiranes vizitojne Medresene e Kavajes dhe te Beratit

Nje dite shkurti te vitit 2012 nje grup mesuesish nga Medreseja e Tiranes “H.Mahmud Dashi ” bene nje vizite pune ne Medresene “H.Ali Korca” ne Kavaje dhe fallen ne xhamine kryesore te qytetit  namazin e iqindise.