Mirëse erdhët nxënës të dashur 08.01.2014

Nxënës ju dua shumë.” Sot u takuam me nxënësit menjëherë pas dy javësh. Patjetër që më ka marrë malli për ta. Dhe për ta shprehur këtë për përgatita një tortë. Mbi të gjendet flamuri Turko-shqiptar dhe shkruajta “Mirëse erdhët nxënës të dashur. Ju dua shumë.” Tortën e ndamë dhe e hëngrën sëbashku. Dhe pastaj vazhduam me aventurën tonë aty ku e patëm lënë. I lutem Zotit që të më vendosi dashurinë për ta në zemrën time, dhe në zemrat e tyre të vendosi dashurine për mua, dhe të mos na ndajë prej njëri-tjetrit. “Nxënës ju dua shumë.”
999138_576563485752377_906806922_n 1504590_576563362419056_586954471_n 1506564_576563375752388_1218383199_n 1514512_576563345752391_497290964_n 1604774_576563562419036_797434415_n