Mirësevjen Muaj i Bekuar i Ramazaniat

Me rastin e ardhjes së muajit të Ramazit mësues e nxënës të Medresesë së Beratit hapën një stendë në pedonalen e qytetit.
Teologu dhe imami i Xhamisë së Plumbit, z. Baftjar Kellezi shpjegoi të mirat dhe përfitimet e muajit Ramazan.
Qytetarë të shumtë beratas u qërasën nga nxënësit e shkollës sonë.
Medreseja e Beratit uron të gjithë besimtarët: Gëzuar muajin e Ramazanit dhe agjërim të lehtë!

Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (1) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (2) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (3) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (4) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (5) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (6) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (8) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (9) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (11) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (12) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (14) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (15) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (16) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (17) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (18) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (20) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (21) Miresevjen Muaj i Bekuar i Ramazanit (22)