Muaj i Letërsisë në Medresenë e Beratit

“Të shkruarit nuk është asgjë më shumë sesa një ëndërr e udhërrëfyer” Nxënësit e shkollës sonë, ndryshe nga herët e tjera ku kanë intepretuar krijime të autorëve të huaj e shqiptarë, në kuadër të muajit të letërsi së, u udhëzuan të krijonin me tematikë të lirë poezi, ese dhe prozë poetike. Në aktivitetin e sotëm letrar u përzgjodhën dhe u intepretuan krijimet më të mira të nxënësve. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin nënkryetari i Bashkisë, z. Çlirim Brisku, Drejtori i Kabinetit të Bashkisë, z. Fitim Rrapaj, Drejtori i Shkollës, z. ilyas Karagoz, mësues dhe nxënës. Pas prezantimeve të krijimeve të nxënësve, juria ndau çmimet për tre vendet e para: 1. Jeton Hoxha – poezi“Festë-mort” 2. Donald Bërzeshta – prozë“Si të fitojmë miq” 3. Erlind Bregu – poezi “Largohu!”

muaj-i-letersise-ne-medresene-e-beratit-2 muaj-i-letersise-ne-medresene-e-beratit-3 muaj-i-letersise-ne-medresene-e-beratit-4 muaj-i-letersise-ne-medresene-e-beratit-6 muaj-i-letersise-ne-medresene-e-beratit-7 muaj-i-letersise-ne-medresene-e-beratit-8 muaj-i-letersise-ne-medresene-e-beratit-9 muaj-i-letersise-ne-medresene-e-beratit-10 muaj-i-letersise-ne-medresene-e-beratit-11 muaj-i-letersise-ne-medresene-e-beratit-12 muaj-i-letersise-ne-medresene-e-beratit-13 muaj-i-letersise-ne-medresene-e-beratit-14 muaj-i-letersise-ne-medresene-e-beratit-15 muaj-i-letersise-ne-medresene-e-beratit-16