Namazi i Kurban Bajramit dhe Urimet (Medreseja e Koçës)

Diten e marte ne mengjes u krye falja e Namazit te Kurbanit ne nje atmosfere teper festive. Qe ne oret e para te mengjesit qindra besimtare myslimane ishin te pranishem ne ambjentet e Xhamise se Re.
Pas faljes Medreseja e Korçës shperndau per besimtaret plot 750 hamburger te mbushur me mish kurbani.
Perfaqesues te pushtetit lokal dhe vendor vizituan ambjentet e Medresese ne oret 10:00-12:00 per te shprehur urimin e tyre me rastin e Kurban Bajramin.

korca (1)

korca (16)

korca (14) korca (10) korca (11) korca (12) korca (13)  korca (15)  korca (17) korca (18) korca (19) korca (20) korca (21)