Nata e miraxhit në Medresenë e Tiranës

Me rastin e afrimit  të natës së bekuar të Miraxhit në Medresenë e Tiranës u organizua një program artistik. Programi u zhvillua me 24 maj në ambjentet e jashtme të kësaj shkolle.

Ndër 350 të pranishmit 100 ishin te ftuar nga Turqia të cilët në përfundim të programit vec kënaqësisë së tyre shprehën gjithashtu edhe urimet më të përzemërta. Për të ftuarit ishte shtruar edhe nje koktail me ushqime tradicionale turke.

Programi ishte i gjithi i organizuar nga nxënësit e kësaj shkollë. Djem dhe vajza të klasave të ndryshme recituan pjesë të ndryshme si dhe kënduan ilahi të shumta.

 

Nata e miraxhit ne Medresene e Tiranes (1) Nata e miraxhit ne Medresene e Tiranes (2) Nata e miraxhit ne Medresene e Tiranes (3) Nata e miraxhit ne Medresene e Tiranes (4) Nata e miraxhit ne Medresene e Tiranes (5) Nata e miraxhit ne Medresene e Tiranes (6) Nata e miraxhit ne Medresene e Tiranes (7) Nata e miraxhit ne Medresene e Tiranes (8) Nata e miraxhit ne Medresene e Tiranes (9) Nata e miraxhit ne Medresene e Tiranes (10) Nata e miraxhit ne Medresene e Tiranes (11)