Ndarja e çmimeve për fituesit e konkursit në medresenë e Korçës

Medreseja e Korçës ndau çmimet për fituesit e konkursit në Matematik, Anglisht dhe Logjik që u zhvillua me nxënësit e shkollave 9-të vjeçare të rrethit të Bilishtit. Tre vendet e para krahas dhuratave janë shpërblyer edhe me çmime simbolike. Për 40 fituesit e parë Medreseja e Korçës ka organizuar një shëtitje në qytetin e Korçës, duke vizituar Mësonjëtoren e parë shqipe, Muzeun Oriental Bratko si dhe Medresenë e Korçës ku u njohën më së afërmi me ambientin, kushtet dhe stafin mësimdhënës.

Ndarja e cmimeve per fituesit e konkursit ne medresene e Korces (1) Ndarja e cmimeve per fituesit e konkursit ne medresene e Korces (2) Ndarja e cmimeve per fituesit e konkursit ne medresene e Korces (3) Ndarja e cmimeve per fituesit e konkursit ne medresene e Korces (4)  Ndarja e cmimeve per fituesit e konkursit ne medresene e Korces (6) Ndarja e cmimeve per fituesit e konkursit ne medresene e Korces (11)