Ndarja e mishit te Kurbanit me komshite e konviktit


 

Me rastin e festes se Kurban Bajrami, Medreseja e Beratit ndau pako me mish ne nje numer te konsiderueshem per familjet qe jetojne afer konviktit te shkolles. Ne shperndarjen e ketyre pakove moren pjese dhe mysafire nga Turqia, ku nuk mungoi mikpritja e banoreve te kesaj lagje.

 

 Medreseja e Beratit

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *