Ndeshje futbolli me gjimnazin Aleksandër Moisiu

Drejtoria e Medresesë së Kavajës ne bashkëpunim me Drejtorinë e gjimnazit Aleksandër Moisiu kanë bërë të mundur realizimin e një ndeshjeje futbolli midis këtyre dy shkollave me traditë të herët arsimore te qytetit te Kavajës. Ndeshja është zhvilluar ne fushën sportive pronësi e Federatës Shqiptare të Futbollit ku dhe kryen stërvitjet zyrtare Klubi i Ligës Superiore BESA .Ndeshja kishte qëllim miqësor si dhe vazhdimësi te traditës se vjetër së bashkëpunim midis institucioneve.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC