Ndihma në fshatin Ben

Medreseja “ Liria” Elbasan kontribuoi me ndihma, për familjen e së cilës iu dogj shtëpia pak ditë më parë në fshatin Ben , komuna Labinot – Mal në Elbasan. Përfaqësuesit e Medresesë iu janë gjendur pranë familjes në nevojë me ndihmat e mbledhura nga mësuesit dhe punonjësit e tjerë të shkollës.

Ndihma ne fshatin Ben (2) Ndihma ne fshatin Ben (3) Ndihma ne fshatin Ben (4) Ndihma ne fshatin Ben (5) Ndihma ne fshatin Ben (6) Ndihma ne fshatin Ben (7) Ndihma ne fshatin Ben (8) Ndihma ne fshatin Ben (9) Ndihma ne fshatin Ben (10) Ndihma ne fshatin Ben (11) Ndihma ne fshatin Ben (12)