Ndihma ne Shtepine e Femijeve

Te mirat shtohen kur ndahen me te tjeret’…
Nen kete parim nxenesit e klases 11-A iu erdhen ne ndihme femijeve ne Shtepine e Femijes. Bashke me mesuesit e tyre keta nxenes iu dhuruan ketyre femijeve 4 ngrohes dhe dhurata te ndryshme.. Per me teper, ata iu dhuruan atyre ngrohtesine shpirterore qe buron nga sinqeriteti i tyre. Femijet u gezuan pa mase, por duhet permendur edhe habia e tyre pas ketij gjesti. Nje habi qe na fut thelle ne mendime..
I falenderojme nxenesit tane per kete nisme!