Ndihma në Ushqime dhe Veshmbathje

Medreseja e Korçës në bashkëpunim me prefekturën e qytetit Korçë dhe fondacionin e bamirësisë “Compassion” iu ka ardhur në ndihmë plot 50 familjeve të varfra. Kjo nismë u realizua nën përkujdesjen e vetë prefektit z.Ardit Konomi. Drejtori i shkollës z.Sami Ikiz falenderoi bashkëpunuesit për këtë nismë dhe u shpreh se Medreseja e Korçës edhe në të ardhmen do të vazhdojë të gjendet pranë familjeve në nevojë. Familjet e varfra u ndihmuan me ushqime dhe veshmbathje. Në këtë nismë nuk mungoi as kontributi i vetë nxënësve tanë..

Ndihma ne Ushqime dhe Veshmbathje (1) Ndihma ne Ushqime dhe Veshmbathje (2) Ndihma ne Ushqime dhe Veshmbathje (3) Ndihma ne Ushqime dhe Veshmbathje (7) Ndihma ne Ushqime dhe Veshmbathje (9) Ndihma ne Ushqime dhe Veshmbathje (10) Ndihma ne Ushqime dhe Veshmbathje (11) Ndihma ne Ushqime dhe Veshmbathje (12)