Ndihma për familjet e prekura nga përmbytjet

Në kuadër të projektit ‘Dhuro dhe ti’ të organizuara nga DAR Berat dhe Bashkia Berat, Medreseja e Beratit kontribuoi me dhënien e 20 pakove me ndihma, për familjet e prekura nga përmbytjet e lumit, të ndodhura disa ditë më parë. Përfaqësuesit e Medresesë iu janë gjendur pranë familjeve në nevojë me ndihmat e mbledhura nga nxënësit ,mësuesit dhe punonjësit e tjerë të shkollës. Vendi i shpërndarjes së ndihmave u vizitua edhe nga Kryeministriri i vendit z. Edi Rama.

Ndihma per familjet e prekura nga permbytjet (3) Ndihma per familjet e prekura nga permbytjet (4) Ndihma per familjet e prekura nga permbytjet (5) Ndihma per familjet e prekura nga permbytjet (6) Ndihma per familjet e prekura nga permbytjet (7) Ndihma per familjet e prekura nga permbytjet (8) Ndihma per familjet e prekura nga permbytjet (9) Ndihma per familjet e prekura nga permbytjet (10) Ndihma per familjet e prekura nga permbytjet (11) Ndihma per familjet e prekura nga permbytjet (12) Ndihma per familjet e prekura nga permbytjet (13)