Ndihma të përmbyturve në jug të Shqipërisë

Medreseja e Korçës është solidarizuar me të prekurit nga fatkeqësia e përmbytjeve në jug te vendit. Mësues dhe nxënës i janë përgjigjur thirrjes për ndihmë duke kontribuar në lehtësimin e dhimbjes për të dëmtuarit. Janë përgatitur 48 pako me ushqime. Falenderojmë mësuesit dhe nxënësit për kontributin e dhënë.

Ndihma te permbyturve ne jug te Shqiperise (1) Ndihma te permbyturve ne jug te Shqiperise (2) Ndihma te permbyturve ne jug te Shqiperise (3) Ndihma te permbyturve ne jug te Shqiperise (4)