Ndihmë Jetimëve dhe Qendrës Rezidenciale

Ne kuader te fushates se ndihmes ne mish me rastin e Kurban Bajramit Medreseja e Korçës ne bashkepunim me Prefekturen e qarkut Korçe u erdhi ne ndihme shume personave. Me pjesemarrjen edhe te prefektit z.Ardit Konomi Medreseja jone shperndau mish per 60 jetime dhe persona te Komunitetit Egjiptian.
Githashtu Medreseja e Korçes nuk harroi as qendren Rezidenciale ne kete dite te shenuar..

korca (1) korca (2) korca (3) korca (4) korca (5) korca (6) korca (7) korca (8) korca (9) korca (10)