Ndihmë për tragjedinë në Filipine 14.11.2013

Pas tragjedisë në Filipine ku mijëra njerëz humbën jetën dhe mijëra të tjerë humbën vendbanimet e tyre, Medreseja e Beratit mblodhi ndihma simbolike në të gjithë qytetin. Grupi I ndihmës, I përbërë nga tre nxënës te shkollës, mblodhi ndihma nga kontributet e shkollës, bashkisë, prefekturës, qarkut dhe BKT-së. Drejtuesit e të këtyre të fundit përgëzuan nismën e marrë nga shkolla jonë. I gjithë kontributi I dhënë nga qyteti I Beratit do t`i bashkohet llogarisë së fondacionit `Kimse yok mu`.

Berat (1) Berat (2) Berat (3) Berat (4) Berat (5) Berat (6) Berat (7) Berat (8) Berat (9) Berat (10) Berat (11) Berat (12) Berat (13) Berat (14)