Në Medresenë e Tiranës Bëhet Hapja e Programeve në Gjuhën Arabe

Me  datë 22.02.2013 në shkollën tonë u realizua programi I parë kushtuar gjuhës arabe.

Por ky program ishte ndryshe. Ishte një program I realizuar mbi bazën e një emisioni, ku

kishte një shumëllojshmëri skenash  si gatime të sallatave të frutave ,këshilla mbi frutat dhe

fjalë të urta arabe . Nje atmosferë ndryshe solli një grup që performoi një ilahi, vajzat e recitimit

dhe sigurisht skecet .Mësuesit dhe nxënësit u kënaqën shumë . Ne dhe mësuasja jonë  u ndiem

krenarë për veten tonë.