Një festë e bukur dhe frymëzuese (Medreseja e Kavajës)

Padiskutim një titull i tillë i përshtatet asaj të cilës nxënësit e shkollës sonë kishin pregatitur me rastin e festave të 28-29 Nëntorit.Vërtet mbreslënëse,nisi me atë i cili për vite ka qënë burim frymëzimi për njerëzit,pra himnin kombëtar,vazhdoi më pas me interpretimet e nxënësve të eseve të pregatitura enkas për këtë eveniment.Ndërsa e bukura e programit ishte interpretimi teatral nga nxënësit të një momenti  historik siç është shpallja e pavarsisë nga Ismail Qemali dhe burrat e Shqipërisë të asaj kohe.Nuk kishte si të mungonte edhe kori i shkollës me këngë patriotike të cilat ishin frymëzim për të gjithë të pranishmit.

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC M_kavajes_pa (14) M_kavajes_pa (15)