Një fillim ndryshe në Medresenë e Tiranës

Medreseja e Tiranes organizoi nje takim me personelin me rastin  e fillim te nje periudhe te re shkollore . Fillimisht u pre torta dhe u urua nga secili nje vazhdim sa me i mbare per kete periudhe.  Në fund të qerasjes u shpërndanë edhe disa dhurata.

Me këtë rast u vizitua qyteti I Beratit dhe medreseja e tij. Në këtë mënyrë shpresojmë ta kemi filluar vitin e ri me hapa të sigurt.

 

DSC_2442 DSC_2447 DSC_2467 DSC_2485 DSC_2492 DSC_2494 DSC_2511