Një takim me Drejtorët e Shkollave 9-vjeçare KAVAJË

Më datë 11.12.2014 në Medresenë e Kavajës u zhvillua një takim me drejtorët e shkollave 9-vjeçare të Kavajës, si dhe rrethinave të Kavajës. Gjatë këtij takimi u diskutua mbi projektet që janë zhvilluar deri tashmë. Por qëllimi kryesor I këtij takimi ishte paraqitja e projekteve që do të zhvillohen së shpejti, si olimpiada e Anglishtes, Matematikës etj.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC